[操作疑難] 遊戲顯示不可行

AMD Radeon R5 435 2GB GDDR5 OEM
遊戲顯示不可行
Help!
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

你用呢張卡想玩咩game??

唔使問啦,r5真系玩不到而家既遊戲,買張便宜既卡玩遊戲啦,460,470或者1050啦。

關左張獨顯佢,行返內顯就得架啦

呢張垃圾卡慢過你intel hd630一半,廠機係度清幾年前d舊貨

435其實係廢過430, amd呢d馬甲卡係冇下限

你都未見過, 公司quote兩部行dual R5 430 crossfire, 話行photoshop快d
差d落左order比我截左XD

你都未見過, 公司quote兩部行dual R5 430 crossfire, 話行photoshop快d
差d落左order比我截左XD ...
Mtube 發表於 2017-3-22 12:26

冇估錯應該又係D字頭

only play pes2017

The card is PS 5.0
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

only play pes 2017
rad111 發表於 2017-3-22 12:55

不可行即係唔比你開game?
不過點都好 都係轉番HD630做output先啦

系統需求
圖像: DirectX 9.0c compatible video card. 1024MB Pixel Shader 3.0 (NVIDIA GeForce 8800 / AMD/ATI Radeon X1600 / Intel HD Graphics 3000 or better)
DirectX: 版本:9.0c

但係照理應該符合系統最低要求

買張新卡啦