單卡滅地球, 雙卡戰宇宙, 三卡銀河系, 四卡創世記

又幾好聽

NVIDIA突然发布Titan XP

http://news.mydrivers.com/1/526/526793.htm

老黃真懂靠信仰賺錢,不知道又有多少titan x pascal 的用家踴去買呢張titan Xp 了

身為titan x pascal 的用家,自從被1080 ti摑左一巴後,又比呢張卡摑多一把...

p.s. 起初我以為是假新聞

剛買NVIDIA TI用家, 情何以堪.

老黃真懂靠信仰賺錢,不知道又有多少titan x pascal 的用家踴去買呢張titan Xp 了

身為titan x pascal 的 ...
alexanderman 發表於 2017-4-7 09:35

咁關咩事,佢出新卡你張titan x會慢左咩?旱買早享受一向都係咁,唔通買黎保值咩
佢依家出張完全體,咪比D 未換新泰坦X的人有新選擇, 大把米皇會買
titan x pascal 又唔係慢好多,應該都冇咩動力換

錢多要追新的,根本係比個借口佢地洗錢

folding @ home 應該過 200 萬分

文書機又要轉咭鳥

咁關咩事,佢出新卡你張titan x會慢左咩?旱買早享受一向都係咁,唔通買黎保值咩
佢依家出張完全體 ...
s84292 發表於 2017/4/7 12:00

你說的有道理,但我只係不甘心而已

anyways, 坐等一眾追求極致的米皇送舊近新,放售手上的titan x pascal

順便諗下如何繼續壓榨手上張咭

update: 諗通了, 決定買新放舊

剛買NVIDIA TI用家, 情何以堪.
slver 發表於 2017/4/7 09:41

買得起1080ti嘅人應該唔志在個萬幾蚊,買埋XP又點話,可以brag多幾個月。

回覆 1# slver

紀定記?

超小小又一張新卡