唉 ... 死雞 750GB 又中招啦 !

FIRMWARE : CC34
故障原因 : 無故消失 , 係完全無任何先兆 , 一REBOOT 或者 用用下都可以出現 鐘意吾見就吾見

拎上XANDER , CHECK 又話無問 , 話要放一日做一個詳細測試,
我話, 8 月7 號先換完 , 到依家 20 日都吾夠又黎料 , 有無攪錯呀
你估我日日好得閒吾駛番工既   , 吾通我無能聊拎個HDD山長水遠走去荔枝角貪好玩呀
重要我加錢 TRADE IN 都吾俾我 TRADE

垃圾死雞 ... 以後打死都吾會買
各位BROTHER 依期真係要小心呀 ....

r u sure not the cable or your pc problem??

原帖由 yeeyee2004 於 2009-9-2 14:55 發表
r u sure not the cable or your pc problem??

開頭我都以為係自己問題 , 心諗吾通條線鬆左 !? 試下轉另一個插口
CABLE 我換過 3 條 , 吾知係咪要用1千蚊一條既CABLE 佢先吾會有事
腦我試過 3 部 , 我自己 2 部 (P35+X48) , 細妹一部 ( 790GX)

Thanks for sharing.  I don't like 死雞.

係咪講緊seaxxxx?

原帖由 sammie 於 2009-9-2 17:45 發表
Thanks for sharing.  I don't like 死雞.

我絕對吾係話要特登唱衰佢 , 真心係想其他人吾好中招
我自己重有一隻7200.10 410as & 250gb 一隻好好地用緊, 之前都幫人出好多隻
只不過咁大間公司 , 貴為行業巨頭 , 竟然可以出d 咁既問題 , 真係令人好失望 + 無曬信心

原帖由 sonic2010 於 2009-9-2 12:57 發表
FIRMWARE : CC34
故障原因 : 無故消失 , 係完全無任何先兆 , 一REBOOT 或者 用用下都可以出現 鐘意吾見就吾見

拎上XANDER , CHECK 又話無問 , 話要放一日做一個詳細測試,
我話, 8 月7 號先換完 , 到依家 20 日都 ...

看來我真係要BLACKLIST 死雞了
我都估吾到會甘

原帖由 estg64 於 2009-9-2 18:09 發表
係咪講緊seaxxxx?

你估下   俾個 post 俾你參考下
http://www.hkepc.com/forum/viewthread.php?tid=1275807

原帖由 lwt1989 於 2009-9-2 18:19 發表

看來我真係要BLACKLIST 死雞了
我都估吾到會甘

吾關你事 , 你俾我果陣係全新
代理果度我先興   , 講到好似我無聊上去玩野咁

上年死雞已經有問題了喎, 只係到依家仲未搞掂D問題姐