想問下ssp邊間有偉仕代理seagate 2TB HDD

唔係間間舖頭會淨係向一間代理入硬件
你可以買之前問下係邊間代理貨

alberyyy 發表於 2012-5-29 00:17

通街都係VST既貨.

點解要專登搵vst既seagate 2TB hdd ??
據知, 其他幾間代理做得好過佢好多
(定還是, 樓主想避過果d舖頭免中伏....xd)

入去舖頭直接問佢有邊間代理, 3C多數有齊各代理貨(賣哂就另一回事)
(試過去中央田, 個sales一拎就拎左vst貨俾我, 我堅持要第2間代理, 佢好辛苦先搵到淨番最後一隻聯強代理既, 所以最緊要問+要佢搵)

(定還是, 樓主想避過果d舖 ...
chakkan2006 發表於 2012-5-31 23:02

據知你既消息係好耐之前,依家EPC都大把人係VST即場一換一硬碟
反而建達要等一個月既人唔小...

據知你既消息係好耐之前,依家EPC都大把人係VST即場一換一硬碟
反而建達要等一個月既人唔小... ...
kmb3av188 發表於 2012-5-31 23:11

ha, 估唔到vst終於有改善, 真係好
我近期都無買hdd, 係泰國水災之前幾個月買過, out左少少

我星期二先拎左隻日立1TB上去VST換 都唔洗15分鐘 一換一 走得~

熱門野偉士有,冷門野,要等,佢優點係修理中心係ssp

(定還是, 樓主想避過果d舖 ...
chakkan2006 發表於 2012-5-31 23:02

一向internal 都買開xan既, 但近排我都有買v仔. 因為有仔external  wd壞咗, 係V仔代理, 上過去之後,又唔係咁差喎, 唔洗等可以回水, 不過唔知internal得唔得.
另一個好處係近SSSP MTR, 行過去都幾快, 呢樣比X 同S都好D.

回復 9# qaz11

ha, 不過呢幾日聽各ching講番, 近排v記都有好大改進
希望佢keep住啦!!!