[保養相關] 廣源行係咪可以用courier send 去?

果個位真係冇可能去到, 仲要係
9:30a.m. - 5:30p.m. (Monday to Friday)
Closed on ALL Saturday, Sundays & Public Holidays

東豬平小小的代價,售後服務好難用到。

咁啱有隻TOSHIBA 3TB 都要做保養, 打左去問
首先你可以打去confirm你隻HDD可以做保養
1.比少少個人資料(名/電話/地址) 連隻HDD / 單據副本等Send過去(記得包好D)
2.佢確認後會換比你
3.佢會問番你送住宅或公司,   會 速遞到付 形式 送番隻HDD比你

我明天都落街寄過去先~

咁啱有隻TOSHIBA 3TB 都要做保養, 打左去問
首先你可以打去confirm你隻HDD可以做保養
1.比少少個人資料(名/ ...
lunlun 發表於 2014-10-15 16:06

Tks for the info    
And pls let us know the courier fee for sending it to agent.

東豬平小小的代價,售後服務好難用到。
kin1933 發表於 2014-10-7 04:01 PM

no more Alevel and Xander stock for Toshiba?

想買東之3tb
但係XandeX貨真係好難搵,
廣源X又遠,
AleveX又有人插,
仲有咩好揀?
聽講好似仲有一間叫咩Pro link?

想買東之3tb
但係XandeX貨真係好難搵,
廣源X又遠,
AleveX又有人插,
仲有咩好揀?
inori 發表於 2014-10-25 04:28 AM

b level有咩問題?
好似深水步有間地鋪

前幾天買左TOSHIBA 3TB 係pro link
間野睇地址係A shop上一層5樓
同 level好近, 1分鐘步行距離

覆番先,
我將隻HDD、個人資料(名/到付地址/電話  )、購買單據副本 PACK好
去郵局寄柴灣  $20
大約2-3日收到廣源行電話~
問有咩問題,係咪寄番你留嗰個地址
順豐到付都係2-3日 $22

*日數唔肯定, 因冇特別記錄, 但不太耐

附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

覆番先,
我將隻HDD、個人資料(名/到付地址/電話  )、購買單據副本 PACK好
去郵局寄柴灣  $20
大約2-3日收 ...
lunlun 發表於 2014-11-3 10:16

looks good !

And they returned you a new HDD, right?