[技術討論] 又死多隻...死雞 3T....

又係無聲無息, 突然死亡, 認都認唔到果隻......

年幾姐..咁快就壞..不過都開始麻木, .死雞 3T....死的次數太多了

死雞真係無諗過改善!?

回覆 1# Kin_2012

只可以咁講,師兄你真係唔好彩,我用過幾隻都無問題!!!!!

又係無聲無息, 突然死亡, 認都認唔到果隻......

年幾姐..咁快就壞..不過都開始麻木, .死雞 3T....死的次數 ...
Kin_2012 發表於 2015-4-13 12:01

我都買過3隻死雞,三隻都係一年內死晒,之後攞去維修
維修完2-3個月又死晒,之後我就唔再買死雞,其他果d都未死過
可能係死雞同我有仇掛,又或者只是我好好彩

4隻
2隻已死已換,一年鬆啲。
另外2隻用到第三年,仲用緊無事。

無死,有怪聲,即刻backup(資料唔重要),rma再二話不說放出去。

2tb

無死,有怪聲,即刻backup(資料唔重要),rma再二話不說放出去。

2tb
tompkyou 發表於 2015-4-13 13:52

咁幫C兄買既咪………………

幾日前死咗hitachi 3T

回覆 6# danielhohk

...rma完即係上代理度換左全新貨再放

回覆  danielhohk

tompkyou 發表於 2015-4-13 14:42

原來係咁

回覆  danielhohk

tompkyou 發表於 2015-4-13 14:42

they say it is new, but it is actually repaired.