[操作疑難] Asus Blu-ray Combo 不能裝 driver and utilites..

剛買了隻華碩 BC-12D2HT, Windows 10 不容許裝 setup driver and utilities.
怎麼攪?
謝謝。

紅色封鎖好似無得搞
拎返舖換個第2隻牌子

正路唔裝都用到,不過應該無左降速靜音果d功能

ASUS 網無driver bo...
讀到bluray 咪由得佢囉

紅色封鎖好似無得搞
拎返舖換個第2隻牌子

正路唔裝都用到,不過應該無左降速靜音果d功能 ...
XABI 發表於 2015-10-3 19:55

Thank you, hope that Asus can solve the problem shortly.

ASUS 網無driver bo...
讀到bluray 咪由得佢囉
O人 發表於 2015-10-3 19:56

>_<   係睇到 Bluray。但驚有D function 用唔到..............

回覆 5# eddychoy04

咪諗埋的多餘野啦....

>_<   係睇到 Bluray。但驚有D function 用唔到..............
eddychoy04 發表於 2015-10-3 22:50

果D跟機software, 好多替代品
最有用都係Nero果條key姐, 你自己上Nero官網DL最新果個, 入翻條key就用得翻

剛買了隻華碩 BC-12D2HT, Windows 10 不容許裝 setup driver and utilities.
怎麼攪?
謝謝。 ...
eddychoy04 發表於 2015-10-3 19:45

冇driver, 完全唔需要裝亦冇得裝, utility同software裝唔裝都唔會影響個combo drive讀碟

冇driver, 完全唔需要裝亦冇得裝, utility同software裝唔裝都唔會影響個combo drive讀碟 ...
AC360 發表於 2015-10-5 17:42

Thank you 7# and 8#.........由得佢喇。
Nero 用到。睇 Bluray 都睇到。