[產品資訊] 唔使問啦, T記近來有大量垃圾硬碟專銷向中港, 而且絕不負責.

投訴到日本官方網站, 不斷交涉, 不斷問一堆白痴問題, 最後官方叫我將電話號碼交比一個大陸人, 佢會搵我喎. 我講明唔識大陸話,亦無證件入大陸, 死日本仔玩野玩得幾咁賤格!

代理可以唔負責,咁要代理做乜?

邊間代理呀?賣後通常都係代理跟

邊間代理呀?賣後通常都係代理跟
TH30 發表於 2015-11-4 09:35

睇見應該係貪平買既廣源行/ALEVEL 呢D代理你當無保啦

睇見應該係貪平買既廣源行/ALEVEL 呢D代理你當無保啦
kingleo666 發表於 4/11/2015 11:05

而家係話隻HDD本身設計有問題,邊個代理都係一樣架啦,唔通其他代理可以換隻唔同DESIGN既比你?  

而家係話隻HDD本身設計有問題,邊個代理都係一樣架啦,唔通其他代理可以換隻唔同DESIGN既比你?   ...
garylor 發表於 2015-11-4 11:14

我話佢地個代理應該要代客聯絡T記, 唔係要個客自己搵上門
多年前隻HDD SATA位爆左, 應該都計人為, 打定輸數上聯強, 點知佢話試下幫我搵番間廠可唔可以修番
點知1個月左右就打黎話已經成功申請換隻番修, 唔洗TOTAL LOST

代理可以唔負責,咁要代理做乜?
Once 發表於 2015-11-4 09:30

你唔係今日先知香港D 代理 咩 水平

你唔係今日先知香港D 代理 咩 水平
GIS 發表於 2015-11-4 13:24

我用開果d 野好少壞
再唔係就過保先嚟壞,可以直接買新

早兩個月買左一對 MD04ACA400
運作時唔嘈, 不過在idle時(及只插電)就係每隔幾十秒就會發出好細聲的bi聲, 但係我分唔到係蜂鳴器定係disk head parking時的聲, 因為介符兩者之間

兩隻都有同樣情況.....聲唔大, 一到夜晚就明顯D, 專心聽一定聽到