[操作疑難] 想問下各位CHING,H710p可以用係普通台機度嗎?

想問下各位CHING,H710p可以用係普通台機度嗎?本黎想買張H730P,但驚用唔到,所以想買張千幾銀H710p玩下,本人有4隻500G SSD想行raid 5,有用過H710P CHing可以解答下嗎?

點解唔直接買LSI, 要專登買Dell?

回覆 2# KinChungE

LSI多假卡,同貴好多......H710P taobao千幾蚊有交易.

回覆  KinChungE

LSI多假卡,同貴好多......H710P taobao千幾蚊有交易.
CallPut 發表於 2015-11-6 14:35
怕假卡但你淘寶,巧打耳嘅諗法...

回覆  KinChungE
CallPut 發表於 2015-11-6 14:35

LSI 有假卡, Dell 就會無?

回覆 5# darwinmak

未聽過有假DELL H710P, 可能買人唔多就無人做假..做假要起模..起模好貴..

回覆  darwinmak

未聽過有假DELL H710P, 可能買人唔多就無人做假..做假要起模..起模好貴.. ...
CallPut 發表於 2015-11-6 16:58
二手區有LSI,你去睇下囉...

想問下各位CHING,H710p可以用係普通台機度嗎?本黎想買張H730P,但驚用唔到,所以想買張千幾銀H710p玩下, ...
CallPut 發表於 2015-11-5 22:49

大部份新底板都可以用到,ASUS板會比較夾

二手區有LSI,你去睇下囉...
yjfoeg 發表於 2015-11-6 17:24

已經taobao咗一張,1500人仔送兩條一開四sata線。。9成9新。。。ASRock板用緊無問題。

回覆 8# idolclub

ASRock板用緊無問題。。