[產品資訊] 這裡好多人唔信WD拿green當blue賣

http://techreport.com/news/29251 ... -blue-in-rebranding
是講明rebranding

我信, 咁WD拿green當blue賣, 係賣緊blue的價錢, 定係green的價錢?

我信, 咁WD拿green當blue賣, 係賣緊blue的價錢, 定係green的價錢?
peterma 發表於 2016-4-19 02:49

本來blue無5400如何比較?

已經轉用Toshiba

via LG E960, LG H815T, HTC Flounder LTE

繼續買平價死雞,有2x以上嘅Backup就話知佢死!

本來blue無5400如何比較?
BuddyHield 發表於 2016-4-19 08:11

咁咪用7200來比較囉, green同blue完全一樣, 只係速度唔同
如果green當blue賣, 佢又賣green的價錢, 咁只係顏色唔同左, 佢冇呃你喎
如果green當blue賣, 佢又賣blue的價錢, 咁就真係呃你囉

No more buying WD (for years).  Toshiba is the new toy.

咁咪用7200來比較囉, green同blue完全一樣, 只係速度唔同
如果green當blue賣, 佢又賣green的價錢, 咁只係 ...
peterma 發表於 2016-4-19 14:02

blue本來是無5400, 現在有, 好多人以為blue是比較快就中晒計