[其他] 微思MUSE Digital 是一家非常差的 (Toshiba) 代理

1. 間野冇雷公咁遠 (橫窩仔街), 但係星期六都唔開.  返工既唔洗去.
2. 無辦法 唯有用掛號寄返比佢 (用左 $20)
3. 等左超過一個禮拜無任何消息. 上個禮拜打佢.  佢話上個禮拜五寄返出黎.
4. 琴日佢打來又話已經冇貨 (95R30W TF card).  如果比95R60W就要加錢.
5. 你唔係呀嘛. 冇貨係你既問題. 比件好d屎咁多既貨好似個客着 so 左佢d乜.
6. 把鬼火. 我話我唔加錢,幾時俾返件新既 (95R30W) 比我.  佢又答唔到想係到拖.

如果下個禮拜 解決唔到就消委會見

點解覺得去消委會有用?

呢間野真係

點解覺得去消委會有用?
appiah 發表於 2016-5-5 22:08

當然無用, 但係最緊要令佢覺得好煩

令佢覺得煩?
你要請假去消委會, 人地收人工去消委會, 你估邊個煩?

咭容量?補多少錢升?

95R30W都已經唔出
點比新既你?

95R30W都已經唔出
點比新既你?
arwah1234 發表於 2016-5-7 20:29

1.  這是佢的問題, 佢唔 keep parts. 咪比張快一级的比個客.  Fyi, 5年保養只過了2年.  佢不如係賣個時話冇保養等個客自己決定買唔買佢代野的產品.
2. 係間野 insists 去找 95R30W, instead of doing the "Right" thing.

1.  這是佢的問題, 佢唔 keep parts. 咪比張快一级的比個客.  Fyi, 5年保養只過了2年.  佢不如係賣個時 ...
無奈 發表於 2016-5-8 08:03

你的想法是正確的; 然而,結果可能不會如你預期。insists 去找 95R30W=refurbished

與東芝HK直接接觸可能更有用。

仲衰過玩完行!