[購買問題] SSP 邊度有東記 6TB 賣?

而家係邊間做代理較好?想買兩隻 Toshiba Enterprise 6TB SATA3 /128MB HDD MG04ACA600E (7x24 企業版)
海鮮坊有報價,但唔知有無貨,中央田直頭無報價....SSP 有無得賣?我指以海鮮舫個價來說.....

謝謝!

自問自答.....
今日出咗SSP 想搵 16XX 去到 1/F同 G/F 都無晒貨(無問大舖)又或者賣 19XX,心諗大鑊,唔通斷晒貨?唯有搵大舖.....金的士話有最後一隻 1710,唉,算啦幾草好過買唔到.....買住一隻先,跟住去到中田,原先話無貨,後來話「大倉」有,1850 無辦法啦,買唔到唔通行單隻咩.....點知....
最後去到邪刀,整!1650
唯有氹自己,1850 果隻包得好啲,大盒啲,建達貨,值百幾....咁囉....1710 都只係廣源行薄膠盒
如果邪刀一樣係建達貨都唔好話我聽...

邪刀係講完行。。。。
但都唔洗貴2百下。。。。
不過你唔架價係啱.有d ching話小家喎

如果邪刀一樣係建達貨 1650, 我即衝 , 宜家慳番
製做日期係 ?

邪刀係講完行。。。。
不過你唔架價係啱.有d ching話小家喎 ...
Frozen 發表於 2016-11-4 21:00

廣源行保養要去到柴灣, 加上又唔近地鐵站
如果係我的話, 寧願比多2百就近保

邪刀係講完行。。。。
不過你唔架價係啱.有d ching話小家喎 ...
Frozen 發表於 2016-11-4 21:00

廣源行 ok wor.  I live in HK side

Previously RMAed a T 3TB at 廣源行.  Got back a brand new unit.  Very smooth.

廣源行 ok wor.  I live in HK side

Previously RMAed a T 3TB at 廣源行.  Got back a brand  ...
pc1668 發表於 2016-11-7 16:38

即日換??

即日換??
macis 發表於 2016-11-7 17:37

yes, same day

回覆 7# macis

係呀,我都去過

回覆  macis

係呀,我都去過
cpop 發表於 2016-11-7 17:58

ching.e+佢地仲係唔係星期六唔開架