前幾日係高登買左隻POMAX Webcam...

本身係黃金睇過有一檔專賣webcam既show出黎...
隻webcam好似好正咁...
間舖頭寫住係高清webcam, 有1000萬像素...
個sales話係台灣牌子...
個sales揾隻手cub住佢, 佢都會自動調到睇到隻手掌...
跟住過到高登, 見到又有一檔賣同一款, 又平d, 咁就買左隻番去...
但番到黎用...都唔係好清, 應該只有百幾萬pixels, 無1000萬...
而且張隻webcam照住無光既地方, 都唔會自動調到睇到...
而且畫面動作好慢, 無係舖頭哥陣咁快...

請問我係咪比人呃左?
而家好煩...完全好似同我幾年前買既10萬像素大陸牌子差唔多咁...
thanks...

唔該咁多位...
識既隱士們我都懇求你地sign in一下...幫下我啦...
thanks..

係都買LOGITECH啦

你買之前 要睇下佢DEMO個時既SETTING
如果唔俾你睇 通常都係呃人

原帖由 angusmike 於 2009-8-28 03:56 發表
你買之前 要睇下佢DEMO個時既SETTING
如果唔俾你睇 通常都係呃人

下...
係邊到既setting??
但佢係有隻demo webcam係到, 係做到哥d功能嫁喎..

原帖由 timothyhkg 於 2009-8-28 03:26 發表
係都買LOGITECH啦

佢講到咁好...又show哂出黎...
我見logitech同價錢只係買到d普通功能既webcam...咪買佢囉...

原帖由 Earthquake 於 2009-8-28 13:35 發表

佢講到咁好...又show哂出黎...
我見logitech同價錢只係買到d普通功能既webcam...咪買佢囉...

logitech唔打得都玩得呀嗎

原帖由 timothyhkg 於 2009-8-28 16:10 發表

logitech唔打得都玩得呀嗎

唉...
下次真係要做下research先買啦..
見lee度無乜人問webcam...諗住webcam隻隻牌子都係差唔多...
咪買隻聲稱多功能d既雜牌囉...
點知咁就做左白老鼠...

我有呢隻, 不過唔知同唔同model
有夜視, 你要係個software enable 番
同埋佢個website 既driver 好似唔係最update,
你install 好佢個個, 跟住睇番Windows hardware, 佢係用乜chip, yahoo/google search 番, 會有個result 係chip manufacturer, 去download latest driver.
因為我發現pomax 跟既driver 唔係好stable