今日國內Razer DA價格

今日又北上華強行下街兼飲飲食食,順便買下老鼠。
點知Razer DA再冇2XX這個價,平極都要32X-33X.  
又話冇貨又話返貨貴晒    搞到幫唔到朋友買平貨   
返到落黎唔信邪上淘寶淘下先,又好似個價真係上返3XX  
一隻老鼠仔都咁鬼海鮮價.....      都唔知搞乜.....   
報告完畢   

好彩我上個月,..買左姐...^^

原本都係諗住北上DA, 不過諗諗下都係唔想用有線, 遲d Razer隻藍芽細鼠, 應該會北上買隻比部NB用, 希望佢粒電last倒長時間啦.....

其實係淘寶買果d係咪國內正貨??
我見個價同香港.... 都差幾遠
我都想入番隻玩下

原帖由 Travis 於 2009-8-30 23:28 發表
原本都係諗住北上DA, 不過諗諗下都係唔想用有線, 遲d Razer隻藍芽細鼠, 應該會北上買隻比部NB用, 希望佢粒電last倒長時間啦.....

OROCHI 用2粒 2A電. 我用緊. 係好重. 返而插線(5入電)用就好好 因為隻MAMBA 入左廠. 先用OROCHI~ 仲有.提提你 OROCHI 同MAMBA 係一個亜媽生~ 個Scrolling 9成9係會發出尖聲

原帖由 sv_sti 於 2009-8-31 02:06 發表

OROCHI 用2粒 2A電. 我用緊. 係好重. 返而插線(5入電)用就好好 因為隻MAMBA 入左廠. 先用OROCHI~ 仲有.提提你 OROCHI 同MAMBA 係一個亜媽生~ 個Scrolling 9成9係會發出尖聲

隻mamba 因咩事又入左廠?
解決尖聲問題?

係~~ 現今RAZER 未有方法整~ 等換

原帖由 sv_sti 於 2009-8-31 02:39 發表
係~~ 現今RAZER 未有放法~ 等換

你果隻係香港行貨定係網上Razer shop 訂?

原帖由 funfunhk 於 2009-8-30 22:56 發表
今日又北上華強行下街兼飲飲食食,順便買下老鼠。
點知Razer DA再冇2XX這個價,平極都要32X-33X.  
又話冇貨又話返貨貴晒    搞到幫唔到朋友買平貨   :angry ...

起初都有諗過買DA...
不過因為敵不住mamba 既吸引..
所以都係買左mamba

原帖由 hkarmy01 於 2009-8-31 02:46 發表

你果隻係香港行貨定係網上Razer shop 訂?

razer direct buy~~~