[不專業開箱] elecom scope

其實之前都好似有scope既開箱文?

個盒真係好搞野, 要擰開d螺絲先拎到隻mouse出黎
之後就係mouse面同底喇(我隻係銀灰色

睇下個招牌先 (勸敗惡魔?

中間舊金屬真係不鏽鋼黎

連個scroll中間都係 (不過好難click落去

見唔見到中間個紅點?真係同廣告一樣

再落黎就係研究下隻mouse點拎法先好
一般mouse通常係咁:

不過由於呢隻mouse個laser senser係係mouse既左上(此鼠理念係你點拎筆就點拎mouse....
於是呢....:

就有d咁奇怪既手勢出現左
新買呢隻mouse果時唔咁拎的話真係飄左去邊都未知

到最後呢, 咁就梗係有.........
與razer DA一起疊疊樂

pros:
1. 電腦展價錢平到笑....(日本/台灣 都仲要賣$400鬆d)
2. 外觀很具未來感(這見仁見智....
3. 相對於普通mouse, 手感真的好很多

cons:
1. 第一次使用隻mouse絕對會因為控制不到游漂而抓狂....
2. cable只長1.5m, 個人可以接受, 但其他使用者可能略嫌不便
3. 只有左中右三鍵, 真的很不夠用
4. 如果要我正價買(即4xx), 我不如買多幾隻DA, 差幾個lv(無論舒適, 準確及其他功能)  

多謝收看

支持開箱文
呢隻我都喉左好耐, 硬係冇快速鍵買唔落手.....不過真係型, 比起Razer仲要Cyber

好彩睇到有線~ 你POST 隻無線版一定中招

電腦展有得賣?
請問價錢幾多?

回覆 4# 的帖子

$易發發 @ 數碼相機 壹

台灣唔駛咁貴,我都係買NTD$1350
不過都係貴過會場價

我行黃金都搵唔到

好後悔冇去電腦展買

題外話 : 今日行新高登發現懷疑假貨蛋蛋滑鼠

設計好唔掂... 三尖八角... 又咁細隻... 揸壞手...

原帖由 TeraBytes 於 2009-8-31 23:44 發表
設計好唔掂... 三尖八角... 又咁細隻... 揸壞手...

depends on user隻手幾大姐..

會場價即係幾多呀
我都想買返隻有出街用,有性格