求助~~~ razer deathadder一個鍵鬆左禁唔到--

拇指果邊第2個鍵
買左5個月--- 正都買入
有單有盒
應該點做好?
我買果陣冇問保養問題
代理會保嗎?
我好正常咁用啊
但因為打機經常要按果個鍵

大家幫個忙吧

保 .. 代理1換1  搵easco

謝謝
但後面張字寫住請係購買7天內網上登記,產品保養方能生效
我冇網上登記wo

原帖由 CHUNG_TA 於 2009-9-5 17:29 發表
謝謝
但後面張字寫住請係購買7天內網上登記,產品保養方能生效
我冇網上登記wo

問題唔大嘅,大把人都無登記啦

咁我係咪連單連盒去佢果d
各大維修中心地址就有得換?
http://warranty.easco.com.hk/Lists/List/AllItems.aspx

原帖由 CHUNG_TA 於 2009-9-5 17:44 發表
咁我係咪連單連盒去佢果d
各大維修中心地址就有得換?
http://warranty.easco.com.hk/Lists/List/AllItems.aspx

no
要去呢度

Hong Kong Office
香港新界葵涌華星街16至18號保盈工業大廈15樓A室
Unit A, 15/F Bold Win Industrial Building, 16-18 Wah Sing Street,
Kwai Chung, New Territories, Hong Kong
TEL: (852) 2904 7228     FAX: (852) 2904 7226
Office Hours:
9:30AM - 6:30PM (Monday ~ Friday),
9:30AM - 1:00PM (Saturday)
E-mail:[email protected]

原帖由 hkpm 於 2009-9-5 22:02 發表

no
要去呢度

Hong Kong Office
香港新界葵涌華星街16至18號保盈工業大廈15樓A室
Unit A, 15/F Bold Win Industrial Building, 16-18 Wah Sing Street,
Kwai Chung, New Territories, Hong Kong
TEL: (852) 2904 7 ...

暈了
我住南區的呢
謝謝各位