非正常開箱文-羅記滑鼠鍵盤組

前言:
前幾日個mouse個左制已經有d問題,到琴日用用下直情禁唔到,有好多c兄推介羅記,g字頭同a4tech,
今日出去d腦鋪睇,行左幾間,有間同底板相同叫法O既鋪頭有羅記貨一堆,放哂係鋪中間,
見到一盒99 KEYBOARD+MOUSE...比多少少有埋KEYBOARD...

e家用緊果個又唔多合規格,又黃,於是扑鎚,用99大元買左番屋企,

全盒照

少少唔夠位,係控制台較快滑鼠移動速度配合...

遺照...

個mouse可唔可以放上去枱面度用呀??我都係咁

原帖由 ~Sam~ 於 2009-9-5 08:40 PM 發表
個mouse可唔可以放上去枱面度用呀??我都係咁

同個kb上落差太大,用到好唔舒服...

e家較快mouse 個移動速度...小小位,郁左1/3個畫面到...

我都用緊依隻,好抵玩,手感又好
不過我之前買要$129

原帖由 tkf 於 2009-9-5 09:31 PM 發表

同個kb上落差太大,用到好唔舒服...

e家較快mouse 個移動速度...小小位,郁左1/3個畫面到...

咁可唔可以坐埋d?就咁睇你張枱好似落差大過我

用緊個keyboard,,唔好打
隻mouse壞埋

原帖由 WENG 於 2009-9-6 12:03 AM 發表
用緊個keyboard,,唔好打
隻mouse壞埋

嘩...唔好嚇我wo~

我見係羅記先買炸

呢套我以前都用過,幾好,而家仲係媽媽的電腦服役緊

原帖由 ~Sam~ 於 2009-9-5 11:42 PM 發表

咁可唔可以坐埋d?就咁睇你張枱好似落差大過我

慣左2隻手要係同一平面...

隻mouse 用左唔夠半年 就壞左中間個轆...
個KB 常用既制有1,2粒要大力d 先有反應