買printer買咩牌子好?

如題, 想有 scan + print(有雙面function) +直接影印.......$1000內

最緊要墨水夠平/有得REFILL

$1000內一定冇
最平係CANON MX868
$15XX

your requirement of <$1000 and cheap ink can not be met at the same time.
The only reason a printer is sell in low price is that the suitable ink has much higher profit margin than usual

CHING, 但係我見滙澤入面  多功能printer  都係 500 - 1300

不過唔知有無得雙面印 同影印

果D 好同你講果隻有咩分別.....差 一截錢

原帖由 ghprince 於 2010-1-10 20:53 發表
The only reason a printer is sell in low price is that the suitable ink has much higher profit margin than usual  
GOOD!!!!! I see your point

你唔好以為墨水便宜便夠划算, 其實墨水如果連頭的確會貴, 但會耐用很多... 否則換一次墨水都要hkd500...

諗住係電腦節買 PRINTER , 有咩好介紹

原帖由 hihihi123hk 於 2010-1-10 20:55 發表
CHING, 但係我見滙澤入面  多功能printer  都係 500 - 1300

不過唔知有無得雙面印 同影印

果D 好同你講果隻有咩分別.....差 一截錢

呢個價位的PRINTER係唔會有雙面
有雙面的會貴好多

原帖由 hihihi123hk 於 2010-1-10 22:05 發表
諗住係電腦節買 PRINTER , 有咩好介紹

電腦節D PRINTER唔會特別平,只會拎餐死

原帖由 雀巢 於 2010-1-10 22:30 發表

電腦節D PRINTER唔會特別平,只會拎餐死

係咪得舊貨(倉低貨)賣?