[開箱文]Razer Mamba+Razer Armadillo

上星期收到RAZER的FREE SHIPPING CODE,於是星期日身痕痕的又上去買物...
先來mamba,非常華麗的包裝

跟DA大小一樣,用上來得心應手
再來是armadillo,一個非常優雅的包裝,看似是戒指盒...

跟前一個版本比較,明顯身材大了一個size...重量也輕了一點,再沒有一舊鐵的感覺
最最最重要的是....外表靚得多

師兄,
小弟有d懶,可吾可以答我呢條無知既問題:
armadillo係咩?音響果d?

armadillo玩法:
對於玩家經常遇到的難題,一個非常簡單的處理方案誕生了。 Razer Armadillo™纜線管理裝置是一個非常有效且簡單的纜線管理系統,可以防止滑鼠因為纜線過長而阻礙移動。高剛性結構,有效的鎖住纜線,從而提高遊戲過程中的穩定性和精確性。

回復 3# kinkinpoon

-0-
THZ CHING,
之前見到有個好似呢舊野既物體,係音響果d野黎,
而呢個又好似,所以俾佢誤導左v_v

回復  kinkinpoon

-0-
THZ CHING,
之前見到有個好似呢舊野既物體,係音響果d野黎,
而呢個又好似,所以 ...
fai103 發表於 2010-1-24 11:25

嗰個大好多!
成個金塔咁

哈哈 mamba系無線嘅 你嘅armadillo用系邊個mouse度?

mamba正正可以有線/無線 兩用
平時可以夾住條線插叉座,打機時就換成有線型態
新款armadillo方便夾線,一按就可以

Thanks foy your report

我想知Armadillo 點用呢....