[開箱] Philips 「雙」眼雷射 Mouse SPM9800

Philips Wireless Mouse SPM9800
●介面:USB 2.0
●無線制式:藍牙
●電池:AAA×2
●兼容:Windows 7/XP/Vista、Mac OS 10.2
‧無線藍牙
‧隱藏USB充電
‧360 TouchControl控制
‧AAA電池×2

新買的Philips最新出品藍牙Mouse SPM9800
外型好靚,電線可以暗藏係mouse入面,冇電時可以一路叉電一路當有線mouse用
身型唔算肥大,如果手大可能唔係幾舒服,但當notebook都幾好

跟隨mouse附送兩粒900Ni-MH Philips AAA叉電及黑色布袋

SPM9800最特別係可以360度TouchContro手持滑鼠操控鼠標,可以用滑鼠面頭的感應器,TrackPoint的方式不需要移動滑鼠就可以控制鼠標移動

電池一左一右安裝在滑鼠兩側

銀面會唔會容易甩色?

唔知喎,啱啱新買,我估冇咁易呱

黑色果個位係平面既 scroll wheel?

係呀,佢係一粒雷射感應器

係呀,佢係一粒雷射感應器
lap0209 發表於 2010-1-26 03:12 PM

哦,靠感應既話,會吾會唔慣呢?無左質感喎

之前用過set philips 2.4g wireless, 隻mouse幾個月就有問題, 半年left click 就死埋.....
師兄隻mouse design 唔同, 希望會好d 啦

好似好正吓, 什麼價錢呀c兄.

好似好正吓, 什麼價錢呀c兄.
T.Y 發表於 2010-1-26 17:14

$459

請問邊度有得買?