有時候買得太多

KINZU 壞左左鍵, 一下按八下, 待修
XAI 今天賣出, $400 成交
SENSEI 今天服役
7H USB 出售中, 半年壞兩次....

背後已經有好多過保滑鼠同HEADSET, 仲有SK限量版西伯利亞食緊塵, 要節制一下啦

貴野過保, 真係幾傷, 亦証明唔係平野先易壞

我都要節制下, 好彩全部係平價貨, 唔值錢

貴野過保, 真係幾傷, 亦証明唔係平野先易壞
lihoma 發表於 2011-9-10 11:44

7H USB 買左成$1180, 返修兩次, 一次壞MIC一次壞右邊 (兩次都係直接換新), 依家當全新半年保出售中
你幾鍚機都無用, 一樣會壞

#4   真係幾離譜, 壞完又壞, 換新都死啦, 去代理走來走去

我用隻平價 Labtec Elite 840 $100, 耐到唔知幾多年了

如果比買家見到, 可能影響銷情

如果比買家見到, 可能影響銷情
lihoma 發表於 2011-9-10 11:54

作為賣家都要誠實, 我都想用佢既人有定心理準備

作為賣家都要誠實, 我都想用佢既人有定心理準備
ioptional 發表於 2011-9-10 11:56

唔係一換一嘅咩? 如果換返嚟係新嘅, 我覺得OK

如果你係買家, 見到有隻全新, 比市價平好多, 橫掂都係新貨, 當然想買較平的, 但睇到賣家話壞完又壞, 你都會擔心自己隻會幾時壞, 再甚者, 過左半年之後壞會 total loss, 喱 d 係人既心理

過左保又壞左真係唔知點算好