[開箱] 我人生第一隻機械鍵盤 Razer BlackWidow Ultimate Stealth 開箱 [同埋加映冷帽肉照+影片]

哈哈,前幾日見Razer出左新背光Keyboard
咁又一直都想買個背光+機械既Keyboard,又經常比各位c hing毒 由其係...
DECK又要等 我咁岩又想換過個Keyboard...

之前個BlackWidow 因為青軸,嘈得制所以我唔係好Like,咁出左個茶軸.... 我杯茶
所以就... 唔多講啦 去圖

速遞個盒

一開....

準備除佢件衫

我除呀...

都係個D野啦

驗明正身

插入電腦 毒下你地先

Razer全家幅

電腦台

鍵帽

如假包換Cherry茶軸

後感:
個Keyboard暫時我覺得幾好,幾有手感
只係我要小小時間習慣下機械keyboard既好處
同埋左邊有5個marco制搞到我有時禁錯制

------------------------------同場加映------------------------------
因為我老豆都比我隻keyboard毒親,不過佢又覺得發光無乜用+太貴
所以佢買左平價版本 價值HKD$741.28
開箱圖就無啦 因為比佢拿左反公司用
不過我禁過下覺得平價版絕對無U版咁好禁(好似鍵程無咁多)

兩個keyboard既盒 比較

冷帽肉照 (我買個陣可能未送.... 唔覺晌Fedex盒入面有... 不過可能比我連帽帶盒掉左都唔定 )

------------------------------更新 影片------------------------------
我拍左條片入面影左呼吸燈+打字聲
http://www.youtube.com/watch?v=A5NB-tC0aag

哈哈,前幾日見Razer出左新背光Keyboard
咁又一直都想買個背光+機械既Keyboard,又經常比各位c hing毒 由其 ...
kainamkxp 發表於 2011-9-14 17:43

個 5 個 Macro 制過多一星期左右就習慣 ga la~
亦恭喜入手

個 5 個 Macro 制過多一星期左右就習慣 ga la~
亦恭喜入手
Impure 發表於 2011-9-14 17:45

同埋D制好似有D"痴手"

岩岩加左鍵帽照

Wait how long time?

Wait how long time?
AAAA 發表於 2011-9-14 18:16

星期日下午訂 今日上午收到貨

左邊個5個macro我都係例牌按錯

回復 7# kainamkxp
Thx Ching Very quick~

左邊個5個macro我都係例牌按錯
099 發表於 2011-9-14 18:31

成日想禁Ctrl+C 都變左禁M5+X