我以後都唔買Microsoft啲周邊產品!

幾年前買左Microsoft隻laser無線mouse,啲制唔好拑唔在講,接收能力:
我部notebook左右各一USB,個接收插右收倒,插左收唔倒!

近幾個月要bluetooth keypad(得數字果啲),又買左Microsoft,每隔10分鐘倒就 lost connection一次,要等十幾秒先重新連線。

ching既然已有不愉快經歷, 點解仲賣
我不嬲都信有線的, 縱使d線有時會好亂

M$ 果d mouse同keyboard,買過一次就無再買..

無線mouse緊係買logitech
接收得好 .. 用成年先要換一次電

ching既然已有不愉快經歷, 點解仲賣
我不嬲都信有線的, 縱使d線有時會好亂 ...
hihihellohihi 發表於 2011-9-15 02:19
同場有Logictel mouse同magicpro keyboard,同係無線都OK。係Microsoft 特別衰…

Philip20 發表於 2011-9-15 09:02

m950/m905/g700唔得

自從隻 arc wireless mouse 之後 都冇買過M$的product...(雖然隻mouse未壞)

Philip20 發表於 2011-9-15 09:02

我有隻羅記G700,用Eneloop 2500mAh差電都頂唔到兩個禮拜~~

我有隻羅記G700,用Eneloop 2500mAh差電都頂唔到兩個禮拜~~
K_C_ 發表於 2011-9-15 10:29

laser mouse唔應該咁差,我用緊同樣logitech laser,一粒電幾個月。可能根本就壞左,不如攞去整。

其實所謂舊電頂到幾耐 同你地每日用幾耐好大關係...

一日用3/6/9小時,舊電持續力已經分別好大