想揾隻細keyboard

價錢: 800
唔需要 Numpad, Arrow Keys, Function Keys.
要 backlight.

I was looking at TL83, KBT Race/Pure.
But those cost over $1000.

Any cheaper choices?

機械軸據我所知應該滿足唔到你ge需要,也許你可以考慮一下薄膜?

價錢: 800
唔需要 Numpad, Arrow Keys, Function Keys.
要 backlight.

I was looking at TL83, KBT Race/P ...
whytam 發表於 2012-5-13 12:15

要平, Noppoo Choc Mini 黑色 背光版 幫到你
同埋Pure普通版未必要$1000, 唔知魔鬼SIR會賣幾錢

要平, Noppoo Choc Mini 黑色 背光版 幫到你
同埋Pure普通版未必要$1000, 唔知魔鬼SIR會賣幾錢 ...
raisin 發表於 2012-5-13 12:22

普通版Pure好似過800,RACE賣950(但係好似無貨)
普通版Pure魔鬼無做

謝謝你哋幫手先
Noppoo Choc Mini 都幾啱心水.

冇辦法啦, 我個keyboard tray勁細, 一定要揾番個細keyboard!

RACE已經冇曬貨~

謝謝你哋幫手先
Noppoo Choc Mini 都幾啱心水.

冇辦法啦, 我個keyboard tray勁細, 一定要揾番個細keyboard ...
whytam 發表於 2012-5-13 12:32

大陸野質量無保證, buy it at your own risk

俾多少少買隻HHKB啦
認真,你買隻pure實滿意

俾多少少買隻HHKB啦
認真,你買隻pure實滿意
lamwaikit 發表於 2012-5-13 14:38

少少,都應該三倍有多

大陸野質量無保證, buy it at your own risk
raisin 發表於 2012-5-13 14:20

無錯,後果自負~