求發光keyboard (budget 800內)

如題,另外各位Ching 有冇二手放a_a. Thx ching

如題,另外各位Ching 有冇二手放a_a. Thx ching
cyrus0216 發表於 2012-5-13 20:40

發光KB...
薄膜要唔要?
其他..二手都有可能(就好似你想BID果隻BWU)
一手就難LU

發光KB...
薄膜要唔要?
其他..二手都有可能(就好似你想BID果隻BWU)
一手就難LU ...
samlcy1997 發表於 2012-5-13 20:43

Ching .有機械?發光plz

cyrus0216 發表於 2012-5-13 20:44

機械背光有,但係一手就好難,你去二手區留意下啦(我唔會賣)。但係BWU就唔建議,造工真係.........

機械背光有,但係一手就好難,你去二手區留意下啦(我唔會賣)。但係BWU就唔建議,造工真係......... ...
wonghoyat 發表於 2012-5-13 20:50

我係EPC搵吾到:(

cyrus0216 發表於 2012-5-13 20:44

我得隻好殘的發光薄膜XD
賣比你都唔會要XD

機械背光有,但係一手就好難,你去二手區留意下啦(我唔會賣)。但係BWU就唔建議,造工真係......... ...
wonghoyat 發表於 2012-5-13 20:50

佢琴日先想BID隻BWU,只係唔夠人EAT得快

我係EPC搵吾到:(
cyrus0216 發表於 2012-5-13 20:52

gum你等有人放啦(交易廣場 (電腦周邊及電玩類)<-唔好去錯隔離),或者問下d ching有無肯放比你啦~

佢琴日先想BID隻BWU,只係唔夠人EAT得快
samlcy1997 發表於 2012-5-13 20:56

唉,bwu買黎拆軸都浪費時間~

等一至兩隻星期係 taobxx 買 KBC Poker ABS 版 RMB 3xx 返來自己 MOD 背光 (PCB 已預留燈孔), budget 700 一定夠.