琴日去左地獄道睇9008S...

青軸  都算OK...但太軟
紅軸直情同羅技D低階鍵盤冇乜分別...
[我只認為只係多左N-KEY之外....冇任何分別]

諗住試下黑軸....居然冇貨--

可能我用慣 多媒體廠機鍵盤 ...
鍵位深   不太嘈  富彈力  一樣有雷射刻字
只係唔識發光同埋冇賣街之外.....

仲諗住買隻番黎玩WII 雙人越南大戰[睇中左N-KEY 同全光鍵]

青軸  都算OK...但太軟
紅軸直情同羅技D低階鍵盤冇乜分別...
[我只認為只係多左N-KEY之外....冇任何分別]

...
[N.H.K]anime 發表於 2012-5-16 18:27

紅軸同我用開D羅技或者其他薄膜不知幾大分別... 不過各花入各眼

師兄試唔到黑軸都有D可惜

紅軸同我用開D羅技或者任何薄膜不知幾大分別
不過各花入各眼, 師兄試唔到黑軸都有D可惜 ...
raisin 發表於 2012-5-16 18:29

咁,你又唔好咁,人地點諗人地既事
每個人都應該有自己意見,有權講出來,呢個社會先會多元化

咁,你又唔好咁,人地點諗人地既事
每個人都應該有自己意見,有權講出來,呢個社會先會多元化 ...
瘋癲的羔羊 發表於 2012-5-16 18:31

所以我話各花入各眼...

所以我話各花入各眼...
raisin 發表於 2012-5-16 18:32

你唔好人地同咁惡死啦

回復 5# 瘋癲的羔羊

真係諗住試埋黑軸先睇下買唔買...因為其他真係太軟

紅軸同羅技D低階鍵盤冇乜分別

咁我真係想試下你所講既"羅技D低階鍵盤"有幾勁

回復 7# tomtomtompk

我指個軟硬度...
當然啦....9008S有N-KEY  又真係好正...
只係羅技果D冇深度....一禁就到底

紅軸同羅技D低階鍵盤冇乜分別

咁我真係想試下你所講既"羅技D低階鍵盤"有幾勁 ...
tomtomtompk 發表於 2012-5-16 18:47

ME TOO~~

紅軸直情同羅技D低階鍵盤冇乜分別

0h no我心愛既紅軸