已到手 CHERRY櫻桃黑軸 TG3黎試下 有無CHING買過呀???

想入隻CHERRY櫻桃黑軸 TG3黎試下有無CHING買過呀???
因我想在公司用又唔想買咁貴。而且我公司張台又鈿呢隻好似合用
CHERRY櫻桃黑軸 TG3背光機械鍵盤 防水黑軸機械鍵盤 極品
http://item.taobao.com/item.htm? ... g-%7B13259817951%7D

有無CHING想一齊買呀????

想入隻CHERRY櫻桃黑軸 TG3黎試下有無CHING買過呀???

CHERRY櫻桃黑軸 TG3背光機械鍵盤 防水黑軸機械鍵盤 極 ...
idevil 發表於 2012-5-16 22:52

咁平...... 事有蹺蹊??

咁平...... 事有QK??
raisin 發表於 2012-5-16 22:54

二手的。但又話未用過既。而且老闆話成色一般喎
係咁我做白老鼠試下先

咁平...... 事有蹺蹊??
raisin 發表於 2012-5-16 22:54

二手,加佢又KEEP得唔好,係咁GA啦..

仲有簿膜在黑軸之上

洋垃圾來的 , 唔好其望成色會太高

仲有簿膜在黑軸之上
idevil 發表於 2012-5-16 22:59

咁既, BL82塊防水膜好似唔係咁既樣

仲有簿膜在黑軸之上
idevil 發表於 2012-5-16 22:59

有人話呢隻係police版, 但好小見...我果隻就唔係咁...

因我想在公司用又唔想買咁貴。而且我公司張台又鈿呢隻 ...
idevil 發表於 2012-5-16 22:52

唔係全新..都係洋垃圾