[開箱] SENSEI 開箱. . .

--------------------------------------------

今晚去了魔鬼到試左茶軸同靜電容軸. . .講真茶軸真係無乜feel(可能岩寫字樓用,唔會嘈到人,又有青軸既段感). . .而電容軸我就覺得好似紅軸的升級版,再好打少少,我不懂形容,真係要自己去按過先知咩事,還要入多隻鴨龍87鍵青先夠數
現在就馬上入左SENSEI,前幾天在這裡問魔鬼幾錢說&)),點知今天去到要&%) ,可能魔鬼自己都無乜肉食,但係都去左,無理由空手而回,都係敗左

好la,我知SENSEI都好多人開箱,不過都等我整多張帖la墊就未買,不過已經決定下個月去買SteelSeries 9HD硬墊。
隻Tt鼠要退休了^^

這2隻滑鼠的比較,我回家隻SENSEI一攞上手,就感到好輕(隻Tt黑者魔戰有配重的4.5gx5),所以有點兒不習慣. . .所以我認為隻Tt黑者魔戰配合軟墊就比較適合打機使用. . .而SENSEI配合軟墊上網就一流!!!報告完畢. . .

*我手震影得唔好,請見諒!

1.開箱了:

2.首先黎張用左閃光燈先,好暗(紅色) :

3.無用閃光燈(紅色) :

4.特寫(紅色):

5.特寫(藍色):

6.特寫(綠色):

7.特寫(紫色):

本來仲有張淺藍,不過唔知點解影左出黎好差,同藍色果張無分別-_-"

--------------------------------------------

題外話,唔知咁多位師兄對這隻滑鼠有何意見下圖是我上面那隻的改良版,我都是剛剛上官網看見

雖然我之前都係Tt的愛好者,但見了這隻就

恭喜,恭喜,sensei好野黎(我宜家sensei+I-2,手感唔錯),對於鍵盤,暫時滿足lu,都無咩可以暫時吸引到我(pure到手,別無他求),遲下先玩下鋼板+研究poker加燈~
如果明天得閒就去魔鬼度坐下~唔係就星期一,反正事彈一日會過去~

恭喜,恭喜,sensei好野黎(我宜家sensei+I-2,手感唔錯),對於鍵盤,暫時滿足lu,都無咩可以暫時吸引到我 ...
wonghoyat 發表於 2012-5-20 01:10

這是軟定硬墊?

這是軟定硬墊?
tomtomtompk 發表於 2012-5-20 01:12

硬,玻璃pad

硬,玻璃pad
wonghoyat 發表於 2012-5-20 01:14

其實打機係唔係用軟墊好,而上網就硬墊?師兄有無用過9HD有何感覺?

魔鬼今日好似唔係幾得閒. . .

其實打機係唔係用軟墊好,而上網就硬墊?師兄有無用過9HD有何感覺?

魔鬼今日好似唔係幾得閒. . . ...
tomtomtompk 發表於 2012-5-20 01:17

9hd,我自己覺得滑得濟
軟硬pad我自己就無咩所謂,舒服就ok
魔鬼應該忙緊改Pure

9hd,我自己覺得滑得濟
軟硬pad我自己就無咩所謂,舒服就ok
魔鬼應該忙緊改Pure ...
wonghoyat 發表於 2012-5-20 01:36

l-2要幾錢?(我主要睇M尺寸果D硬墊)

l-2要幾錢?(我主要睇M尺寸果D硬墊)
tomtomtompk 發表於 2012-5-20 01:39

應該停左產,你試下去TB穩下啦

Tt個隻又幾正對於我依啲手汗大嘅人非常好風扇速度有成6,000 RPM 仲勁過我個CPUCOOLER

歡迎加入sensei大家庭#^_^#