你好;小弟想買一keyboard同mouse

牌子係Razer

1500以內.(2樣加埋)打lol順手d;)

同埋我想問7.1星道,既razer headphone有咩好介紹(1000↓)

仲有我想問我買左隻razer牌子既野壞左,如果冇保養,又想搞番好佢.係邊到搞?同埋比幾多錢

希望各位師兄答一答..唔該哂

另外我想問,中軸,紅軸果d咩黎??

我係腦場成日見,..thanks

razer出ge鍵盤唔建議買(你係唔係一定要背光?要就DK9008S,非100%就RACE啦,雖說唔知仲有無貨<-應該都有,但係唔肯定),mouse其實都唔多建議razer,但係你中意就DA啦,平平地又叫做ok。(我自己覺得最好都係選SS出的mouse)
壞左問翻代理/賣比你果個(未過保應該都係比RMA郵費,過左就視乎壞咩啦)
機械軸,有分為黑青紅茶,四種都有唔同感覺(請去爬文先啦~)

咁你覺得邊隻牌子最好..??(聽師兄咁講razer係一個伏)

因為我想用2k蚊買keyboard,mouse+headphone

最好識發光;)

唔該哂

只係想呢個post 既keyboard咁型,就得架啦;)

http://www.hkepc.com/forum/viewt ... &extra=page%3D1

咁你覺得邊隻牌子最好..??(聽師兄咁講razer係一個伏)

因為我想用2k蚊買keyboard,mouse+headphone

最好識 ...
三隻字… 發表於 2012-5-20 12:53

其實無話咩牌子最好,只係普遍黎計razer都係盡量唔好搞我
    有燈,gum咪直接買9008S啦(咩軸自己去試,預翻一千鬆D),當然啦,你唔係一定要有燈選擇會    多好多)
     mouse你穩impure ching啦(我唔熟mouse價位)
     headphone我自己用緊KAVE,但係唔記得價錢,幫你唔到

最好識 ...
三隻字… 發表於 2012-5-20 12:53

依個post  既kb 咪係ducky9008s  ,,你愈11xx  左右,,仲有900蚊買mouse  / 耳機
睇你要razer 都係for gaming,,mouse黎講razer就唔好啦,,如果你多d預算就緊係ss sensei 正,,
不過買左你就唔洗買耳機了,,平平地ss kinzu (kinzu v2 $268 ,,v2 pro $345) or kana ($445) 咯,,耳機黎講我自己用緊ss v2……
不過你買埋mouse 唔夠畢直    耳機方面留番比其他ching 介紹平令正既耳機