白癡問題!想問問啲佰幾至幾佰蚊嘅mouse pad同啲平價mouse pad分別?

各位ching,
小弟無知一問,其實嗰啲貴mouse pad,同啲平價mouse pad分別係咪真係咁大?值唔值用佰多元至幾佰元買塊"墊"呢?

白癡問題,不喜勿插!比比面!

買一塊來試下咪知lo
個人感覺,值

買一塊來試下咪知lo
個人感覺,值
無盗無人也 發表於 2012-5-21 14:09

買唔係問題,問題係應該點選擇呢?市面mouse pad五花百門,又有唔同牌子、型號!而且啲mouse pad多數都係包好晒/入晒盒!根本好難選擇!

But of course you need a good mouse and mousekeeper first
AndroidBoy 發表於 2012-5-21 14:33

我新買咗隻RAZER Imperator,唔知呢隻是否需要用mouse pad呢?

買唔係問題,問題係應該點選擇呢?市面mouse pad五花百門,又有唔同牌子、型號!而且啲mouse pad多數都係 ...
hungchaipan 發表於 2012-5-21 14:32

其實你可以上網睇下佢地d評價
如果你想要滑又有d顆粒感,zowie gtf speed
想要阻力大d澀d ss heavy or mass
普通又順滑 Razer Goliathus 速度版 or ss QCK 2mm
呢幾款都係布pad黎
或者你大概想要咩手感?睇下幫唔幫到你?

我新買咗隻RAZER Imperator,唔知呢隻是否需要用mouse pad呢?
hungchaipan 發表於 2012-5-21 14:39

其實你唔會覺得買左隻mouse會好想買塊pad襯番ga咩?
咪買番塊布pad囉,百令蚊但係可以用好耐
razer d布pad都唔差,不過我覺得佢新戈d包邊版唔靚= =

其實你唔會覺得買左隻mouse會好想買塊pad襯番ga咩?
咪買番塊布pad囉,百令蚊但係可以用好耐
razer d布 ...
012~CRAZY 發表於 2012-5-21 16:09

但包左邊, 理論上噤用好多...