[操作疑難] 關於FILCO

想請問下師兄, 以下呢個網啲名
http://www.price.com.hk/category ... O&filter=100685
FKB同FKBN有咩分別? MC、M、ML同EMU2、EB、E又咩黎? 有咩分別?
講開既聖手、聖手二代、忍者又係邊啲?
除左上面個網果啲之外, 又有邊啲型號? 佢啲鍵帽普遍用既係咩材質?
純粹好奇請問下, 就算唔會買都想知

想請問下師兄, 以下呢個網啲名

FKB同FKBN有咩分別? MC、M、ML同EMU2、EB、E又咩黎? 有咩分別?
講開既聖手 ...
KennyCKL1822 發表於 2012-5-21 17:27

多數都係ABS

多數都係ABS
samlcy1997 發表於 2012-5-21 18:47

咁請問有冇用pom/pbt鍵帽既鍵盤?
有既話一般貴幾多?

dragonken 發表於 2012-5-21 18:52

thank..我想問點解下面最有個realforce既?
另外FKBN既N係咪代表N-KEY?
Majestouch2 姐係聖手2代? NINJA姐係忍者?
按新舊排既話係咪Majestouch>Majestouch2>NINJA?
Majestouch2同NINJA比有咩分別
同埋根據啲名, 我仲係估唔到後面啲英文字母分別代表咩

咁請問有冇用pom/pbt鍵帽既鍵盤?
有既話一般貴幾多?
KennyCKL1822 發表於 2012-5-21 19:23

請自己另行購買或者買背光鍵盤(背光通常都係pom+abs)

Majestouch2 姐係聖手2代? NINJA姐 ...
KennyCKL1822 發表於 2012-5-21 19:27

RF係另外一樣野,唔係Filco,係電容軸
    Ninja係側刻

Majestouch2 姐係聖手2代? NINJA姐 ...
KennyCKL1822 發表於 2012-5-21 19:27

下面個realforce 係因為共榮係台灣做realforce既代理 (好似係)

感謝解答
黑色加白無刻個樣好似唔錯 (搵搵下資料, 已離題