魔鬼鍵帽

我都買左四粒, 其中一粒紅幫朋友買.

價錢我覺得 ok. Vortex 果 set KBT 鋁 caps, 有 forum 做緊 group buy 都 sell 緊 16 USD 一粒.

同樣都係有 "拔插都好緊" 的問題.

要修下先啊,如果唔係好易會爆軸,係魔鬼度已經中伏一次

要修下先啊,如果唔係好易會爆軸,係魔鬼度已經中伏一次
wonghoyat 發表於 2012-5-26 00:15

我等你地試下力先, 我頭先想搞但又怕修得多過頭變鬆. 又吾想用隻 filco 試緊吾緊.

我等你地試下力先, 我頭先想搞但又怕修得多過頭變鬆. 又吾想用隻 filco 試緊吾緊. ...
dragonken 發表於 2012-5-26 00:20

我修好左一粒, 同普通膠鍵帽比 要細力D, 都插到落去既, 我諗就叫OK掛... 等其他師兄再試一下

我修好左一粒, 同普通膠鍵帽比 要細力D, 都插到落去既, 我諗就叫OK掛...  等其他師兄再試一下 ...
raisin 發表於 2012-5-26 00:24

我諗諗下都係搵幾粒軸返來試鬆緊

回復 1# dragonken

哈哈哈~ 你反而係鬼佬度囇KBH CNC KEYCAP,

回復  dragonken

哈哈哈~ 你反而係鬼佬度囇KBH CNC KEYCAP,
sv_sti 發表於 2012-5-26 00:28

其實佢地好多人想要, 個個都 PM 我搞 group buy.

回復 7# dragonken

老實講, 400粒 係5夠 HK, "如果"有下次先比鬼佬果邊

其實佢地好多人想要, 個個都 PM 我搞 group buy.
dragonken 發表於 2012-5-26 00:32

開個post收集意見, 睇下佢地想要幾多粒

回復  dragonken

老實講, 400粒 係5夠 HK, "如果"有下次先比鬼佬果邊
sv_sti 發表於 2012-5-26 00:41

係geehaxx度開左po?(係我就開個帳號玩埋一份)