魔鬼 CNC key cap 問題

話說我係換kep cap之前,無挫一挫個十字位,到係想掹返出黎既時候,連個十字位都掹埋出黎,如圖:

唔知有無得就咁整返個制,定係應該攞去魔鬼到攪?

都話左ga啦,講左幾多次要磨完先上KB,如果唔係會連軸一起拔出黎
你識就自己換左粒軸(要換,你粒軸有野唔見左),唔識就比魔鬼

回復 2# wonghoyat

Sorry, I didn't read all your post before I put it on. What part is missing?

話說我係換kep cap之前,無挫一挫個十字位,到係想掹返出黎既時候,連個十字位都掹埋出黎,如圖:

唔知有 ...
thankyouabc 發表於 2012-5-27 21:54

魔鬼鍵帽係 R4 高度但你用於 R3.

回復 4# dragonken

Isn't all cap compatible if I don't mind the height?

唔知有 ...
thankyouabc 發表於 2012-5-27 21:54

真係有CHING拔起左個軸。

真係有CHING拔起左個軸。
idevil 發表於 2012-5-27 22:14

都話左ga啦,終於有第三個中伏者(魔鬼第一個,我第二,呢為第三)

回復  wonghoyat

Sorry, I didn't read all your post before I put it on. What part is missing?
thankyouabc 發表於 2012-5-27 22:09

青軸係二段式,你將下面果粒白色膠搞到無埋~

都話左ga啦,終於有第三個中伏者(魔鬼第一個,我第二,呢為第三) ...
wonghoyat 發表於 2012-5-27 22:19

咁易就拔起架。我都好怕用耐左PBT KEYCAP大實添

回復 8# wonghoyat

You mean the part remain in the hole?