[風] Filco 有返香港行貨啦

啱啱 7 月,Linke 重新再引入 Filco 返來香港做代理

大家又有得玩返啦

定價大約係 1100 - 1250

好似連之前無晒嘅 EY2 都有返到,不過只係得黑軸

另外我想講下,今次係 linke 傾返來做代理
唔好拎人地野,又話係自已啦,邊有咁茅架

good news!

咁以後就唔洗一定要上淘寶買啦
係香港買返有保障啲

啱啱 7 月,Linke 重新再引入 Filco 返來香港做代理

大家又有得玩返啦

定價大約係 1100 - 1250

好似 ...
99hk.biz 發表於 14-7-2012 20:08

多左競爭 用家就有福啦
言語中好似帶骨喎

另外我想講下,今次係 linke 傾返來做代理 唔好拎人地野,又話係自已啦,邊有咁茅架

99hk.biz 發表於 2012-7-14 20:08

仲要好似講到好難為佢咁,要佢"汁"返嚟做

devil sir promotion: $1200 for majestouch 2 + 1 CNC kc
Keyboard 發表於 2012-7-14 21:15

咁就唔叫優惠啦

咁就唔叫優惠啦
porkchopron 發表於 14-7-2012 23:23

好似剛出 IPAD時 一定要+保護貼+SMARTCOVER買咁???

借問 filco 其實有無出cherry 白軸?_?

咁就唔叫優惠啦 ...
porkchopron 發表於 2012-7-14 23:23

求證明 "咁就唔叫優惠" (因為我真係唔知同一個款兩邊賣幾錢)

借問 filco 其實有無出cherry 白軸?_?
leonhh 發表於 2012-7-15 01:23

有留意Filco產品但未聽過佢有出白軸

想買cherry 白軸其實係咪好似得cherry揀