[操作疑難] BROWN軸?????

之前一直都想搵d好有彈性既keyboard打機
琴日見到HKEPC個廣告
今日即刻沖左去黃金地庫刮刮
行左一陣就比我搵到~
$499入手(第1次買咁貴既keyboard...)

But
我本來想買最有彈性既黑軸
but now 番到屋企開左盒禁兩禁
好似無試果時咁彈既
佢會唔會比錯軸我?_?

仔細睇過
原來個盒寫住Cherry MX Brown~~Medium resistance Force Feedback(Bump)?_?中等彈力??

終於換番黑軸喇~
真係超彈~
不過無左倉頡碼
打字有d唔慣

但最重要既手感
同之前隻發光薄膜兩個world..

->(個盒寫住Cherry MX Brown
你都答咗自己嘞,拎去換啦。

想問下師兄知唔知會特價到幾耐?

買錯軸

師兄 你買果隻係咪cm storm?

想問下師兄知唔知會特價到幾耐?
chk206305 發表於 2012-7-14 20:41

唔知喎- -
佢無寫日期
不過佢個廣告07-13 post
應該一星期7-20掛
真係幾抵($749(盒上面label)--->$499)
雖然佢比錯軸我..
所以去買要小心d睇- -

師兄 你買果隻係咪cm storm?
monalisa987 發表於 2012-7-14 20:51

Yes,
岩岩做緊特價

唔知喎- -
佢無寫日期
不過佢個廣告07-13 post
應該一星期7-20掛
真係幾抵($749(盒上面label)---> ...
tsangabc 發表於 2012-7-14 20:51

邊間? 我想知 因為我都打算入返隻

邊間? 我想知 因為我都打算入返隻
monalisa987 發表於 2012-7-14 20:54

黃金地庫Microwork
走廊擺左好多mouse keyboard果間就係
(CM Store隻keyboard無擺出黎,係間鋪入面)

聽日又要番去換=.="

...
tsangabc 發表於 2012-7-14 20:59

師兄如果你聽日去既話可唔可以幫我問埋特價到幾時? thanks

...
tsangabc 發表於 14-7-2012 20:59

換返隻黑啦 現在比隻茶你都有既