滑鼠設定問題

新買左個平平地的 logitech wireless keyboard&mouse
但設定唔到圖中"選取指標移動速度"
更改左之後  每次重新開機都變返去中間
會唔會有人知點解??

未試過有D 咁ge 情況...有無試過用返logitect 果個setpoint 黎set?..

未試過有D 咁ge 情況...有無試過用返logitect 果個setpoint 黎set?..
kenlau 發表於 2012-7-16 21:37

本身唔使裝driver   一插即用
應該唔使setpoint 掛
Model: MK260

本身唔使裝driver   一插即用
應該唔使setpoint 掛
Model: MK260
tkm2002 發表於 2012-7-16 21:50

所有logitech ge mouse 都可以上佢官網dl 返setpoint 的...只係其中一個方法...試下無況...

所有logitech ge mouse 都可以上佢官網dl 返setpoint 的...只係其中一個方法...試下無況... ...
kenlau 發表於 2012-7-16 21:52

裝左但好似用唔到

裝setpoint之前要裝個Unifying Software... 師兄裝左未?

裝左但好似用唔到
tkm2002 發表於 2012-7-16 22:18

咁奇怪?...師兄有無試過用另一個usb port....再駁過試下..

呢個係wireless keyboard&mouse 一 set過
唔只係mouse only  唔知關唔關事

>> Unifying Software 上網dl set point 個陣有 一齊裝左  不過我呢set野本身用唔到
>>另一個usb port. 已試  唔得

呢個係wireless keyboard&mouse 一 set過
唔只係mouse only  唔知關唔關事

>> Unifying Software 上 ...
tkm2002 發表於 2012-7-17 19:31

MK260都唔係用 Unifying 接收器
有冇試用"連線公用程式" 重新 connect?

MK260都唔係用 Unifying 接收器
有冇試用"連線公用程式" 重新 connect?
CMZ 發表於 2012-7-17 21:06

試左唔得