200元以下無線鍵盤滑鼠組有冇好推介

響公司用過羅技呢隻覺得幾好

http://www.logitech.com/zh-hk/mi ... eyboard-combos/7313

不過佢洗唔洗一定用佢俾的電心定求其用出面D AA / AAA電都得; 如果係GP d 充電池又得唔得?

有沒有其他$200以下介紹

響公司用過羅技呢隻覺得幾好

不過佢洗唔洗一定用佢俾的電心定求其用出面D AA / AAA電都得; 如果係GP d  ...
wkleung 發表於 2012-7-18 22:18

佢用2 顆 4 號 (鍵盤) 和 1 顆 3 號 (滑鼠) 電池
即係AAA 同 AA電
所以GP係OK的

佢用2 顆 4 號 (鍵盤) 和 1 顆 3 號 (滑鼠) 電池
即係AAA 同 AA電
所以GP係OK的 ...
raisin 發表於 2012-7-18 22:23

我見佢隻電隻mouse冇用兩星期(插在mouse沒拿出來的)都仲用得好地地想知係唔係特別野

我見佢隻電隻mouse冇用兩星期(插在mouse沒拿出來的)都仲用得好地地想知係唔係特別野 ...
wkleung 發表於 2012-7-18 22:48

粒電你插幾個月唔用都得

粒電你插幾個月唔用都得
raisin 發表於 2012-7-18 22:49

正常無線mouse都應該可以好耐都唔洗換電...........(只死人RAT,好在佢有兩舊電,一舊電上網都頂唔到一日.........要兩舊輪流用,一舊叉、一舊用)

正常無線mouse都應該可以好耐都唔洗換電...........(只死人RAT,好在佢有兩舊電,一舊電上網都頂唔 ...
wonghoyat 發表於 2012-7-18 22:51

其實係唔係只有好舊陣(05年左右)時d出晒紅光先食電
我有陰影用1日已經要換

我有陰影用1日已經要換 ...
wkleung 發表於 2012-7-18 22:59

唔係,我宜家只RAT9唔洗一日(半日左右)已經要換電~

我有陰影用1日已經要換 ...
wkleung 發表於 2012-7-18 22:59

你果D文書MOUSE唔食電一般都用到幾個月
唔使理人地D MOUSE用到幾耐
因為佢地用緊既係GAMING MOUSE

mk260有朋友用緊...
用"勁量"電池半年未換過都ok喎...

之前260我都想買,可惜亞洲版冇貨
結果買左320

羅技D野係好省電
我套320粒原裝電用左兩個月都仲未冇電

好過E-BLUE既垃圾多多聲
接收差,反應慢,仲要1個月內冇電