[操作疑難] 想買Razer blackwidow ultimate stealth..

上網買又無貨啦..
有冇師兄見到邊到有得賣呀~?

**UPDATE 20/7**

結果琴日都係走左落黃金地下轉賣KB/MOUSE果間野入手左aivia osmium同埋krypton
真係唔錯

雖然答唔倒你. 但真心建議你唔好買black widow.
如果想要mechanical keyboard大把更好更平既選擇.

但如果真係好鐘意Razer或者個外型就無計. 祝你好運

雖然答唔倒你. 但真心建議你唔好買black widow.
如果想要mechanical keyboard大把更好更平既選擇.

但如果 ...
bereavement 發表於 2012-7-19 11:33

其實又唔一定係佢既, 不過見到佢個外型幾好,雖然價錢偏貴..
如果要買mechanical keyboard,唔知師兄仲有咩牌子推介呢?

如果全鍵可以micro key 又有backlit. 只有佢。
除非用不上還有很多選擇

如果全鍵可以micro key 又有backlit. 只有佢。
除非用不上還有很多選擇
lemoncall 發表於 2012-7-19 13:55

Micro key 比較小用,對於我自己可有可無,反而Blacklit緊要d

呢隻出名問題多多…

其實又唔一定係佢既, 不過見到佢個外型幾好,雖然價錢偏貴..
如果要買mechanical keyboard,唔知師兄仲有咩 ...
影月夜 發表於 2012-7-19 13:51

Coolermaster Trigger lo, 岩岩做緊sale, 比之前平好多

除非用不上還有很多選擇
lemoncall 發表於 2012-7-19 13:55

要背光+macro, 有樓上提到既CM Storm Trigger, 仲有Gigabyte Aivia Osmium...

如果唔要macro, 選擇就真係好多

要背光+macro, 有樓上提到既CM Storm Trigger, 仲有Gigabyte Aivia Osmium...

如果唔要macro, 選擇就真 ...
raisin 發表於 2012-7-19 14:31

razer.............買唔過

Razer 出左 Synapse 2.0
到那裡都可以load 自己個micro profile, 這個功能其他品牌應該沒有了吧。