[開箱] [人生的第一只青軸] Filco 正刻青軸80%

Filco 正刻青軸80%
青軸...真係正到..而家先feel到果種魔力
加上filco果種柔軟的感覺

無燈黎講...的確係貴D...
但係我就係鐘意佢 因為佢叫Filco

係咁多,,,冇咩特別...
因為買唔到黃金特別版所以出手止癢
多謝收看

filco造工真係唔話得,恭喜入手好野

雖然聽到好多人話佢KC易打滑
但係我真係超鍾意佢既KC 好柔軟 好好打
再加上佢既build quality 打起上來好solid 好實在
恭喜CHING入手

雖然聽到好多人話佢KC易打滑
但係我真係超鍾意佢既KC 好柔軟 好好打
再加上佢既build quality 打起上來好s ...
星寧 發表於 2012-7-21 23:19

KC我自己就換曬PBT加厚熱昇,但係佢造工真係好好,無得彈
    手感都真係舒服~

無燈之中...我覺得filco係必入之選
加上我咁岩需要一只80%

KC我自己就換曬PBT加厚熱昇,但係佢造工真係好好,無得彈
    手感都真係舒服~ ...
wonghoyat 發表於 2012-7-21 23:30

換左pbt咪冇左 原本filco果種感覺?

換左pbt咪冇左 原本filco果種感覺?
sasuke 發表於 2012-7-21 23:32

唔會,兩樣野(雖然話每只KB換左KC都會係兩樣感覺,但係唔可以無視佢鋼板、PCB所帶黎ge影響,我自己覺得用宜家呢套KC會比較順手)

換左pbt 加厚熱昇華KEYCAP  感覺係好實在

換左pbt 加厚熱昇華KEYCAP  感覺係好實在
sv_sti 發表於 2012-7-21 23:43

yeah,無錯~~~加厚熱昇華,手感無與倫比~~~