滑鼠升級推介:)

小弟依家用緊kinzu.. 覺得有d細 成日要屈埋隻手先用到..
ching們有冇大隻少少, 又好用過kinzu既mouse推介?
筆直500下 當然愈平愈好:)
thx:)

LOGITECH  幾好

LOGITECH  幾好
compcpu 發表於 2012-7-22 15:44

我主要用黎打機.. logitech邊隻型號?
btw我想有埋"上一頁"果個制:")

我主要用黎打機.. logitech邊隻型號?
btw我想有埋"上一頁"果個制:")
darthian123 發表於 2012-7-22 15:52

邊只MODEL我現在不能給建議, 因為我用的只是100樓下, 有 "上一頁"果個制

邊只MODEL我現在不能給建議, 因為我用的只是100樓下, 有 "上一頁"果個制 ...
compcpu 發表於 2012-7-22 15:53

ok thx:)

我CHEAP CHEAP 地 LEGEND牌 $8X, 好使好用, 自己認為平野都有好, 我的使用BLUE RAY

我CHEAP CHEAP 地 LEGEND牌 $8X, 好使好用, 自己認為平野都有好, 我的使用BLUE RAY
compcpu 發表於 2012-7-22 15:56

我都有隻microsoft wireless mouse 5000(藍光) 但係佢反應有d慢同疾 打機想用隻有線既好D:)

我都有隻microsoft wireless mouse 5000(藍光) 但係佢反應有d慢同疾 打機想用隻有線既好D:) ...
darthian123 發表於 2012-7-22 16:06

對, 我的都是有線

可能有d overbudget, 要大既話可以考慮下logitech G9x

其實我見到好多$200樓下有線的都已經好好, 不需要太追求豪華