有關DUCKY白光紅軸價錢

今日行過見有隻DUCKY白光紅軸長版,要價1000,唔知算唔算抵玩?
想要靜又要背光有咩好提議?

今日行過見有隻DUCKY白光紅軸長版,要價1000,唔知算唔算抵玩?
想要靜又要背光有咩好提議? ...
ice0625 發表於 22-7-2012 21:42

仲諗$1000即買啦 又創新低價
有背光+100%+$1000+DUCKY+紅軸 咁多好野+埋仲唔入貨

仲諗$1000即買啦 又創新低價
有背光+100%+$1000+DUCKY+紅軸 咁多好野+埋仲唔入貨 ...
idevil 發表於 2012-7-23 00:22

下?咁一般要幾錢?我岩岩玩KEYBOARD唔識咁多

下?咁一般要幾錢?我岩岩玩KEYBOARD唔識咁多
ice0625 發表於 23-7-2012 01:12

可能出左龍年特別版 所以9008S先減價掛
之前紅軸要$1200以上架

idevil 發表於 2012-7-23 01:13

咁貴,真係唔講唔知,我見冇背光都要幾百蚊...同埋點樣為之100%?點先知?

咁貴,真係唔講唔知,我見冇背光都要幾百蚊...
ice0625 發表於 23-7-2012 01:24

機械鍵盤普通都要500以上先買到入門級
(國產品牌除外 不過真的不建議購買國產品牌)

機械鍵盤普通都要500以上先買到入門級
(國產品牌除外 不過真的不建議購買國產品牌) ...
idevil 發表於 2012-7-23 01:27

另一個問題,點CHECK係正版定老翻貨?

另一個問題,點CHECK係正版定老翻貨?
ice0625 發表於 23-7-2012 01:37

我就未聽過鍵盤有老翻喎 你買行貨咪有保證囉

我就未聽過鍵盤有老翻喎 你買行貨咪有保證囉
idevil 發表於 2012-7-23 02:00

唔該晒

idevil 發表於 2012-7-23 01:13

9008S 2代就出