[風] Aug 01 聽日有新 Roccat Promotion

Aug 01 - Aug 31 只要購買 Roccat Mouse都會送 Roccat Taito 1 張

Roccat 產品如何? amazon見評分一般

我arm arm 31/7買左pyra.............

回復 3# 百萬傻炳

我都想買, 師兄呢隻mouse感覺如何?

我有一次拎過上手, 佢有隻$8XX, 有埋背光LOGO(籃光) 手感好好, 夠高身~(可能我手比較大)

好似一直都有送wor,正刀既promoter都sell過

好似一直都有送wor,正刀既promoter都sell過
kevin_cartier 發表於 2012-8-1 12:08

果時我係dc-1/正刀/foresoon / lets go 做Roccat promo 不嬲都係有送開 , 後尾見反應都幾好 , 所以都有同上面講番

Roccat 產品如何? amazon見評分一般
星寧 發表於 2012-7-31 21:44

ROCCAT 嘅 product 正在佢嘅 driver

回復  百萬傻炳

我都想買, 師兄呢隻mouse感覺如何?
Inty 發表於 2012-8-1 04:18 AM

只係買左1日 暫時覺得輕左少少 我發覺插住條cable用 會有d lag lag地

果時我係dc-1/正刀/fortress/ lets go 做Roccat pormo 不嬲都係有送開 , 後尾見反應都幾好 , 所以我 ...
099 發表於 2012-8-1 01:39 PM

oh 咁即係一直都有送? I bought it @ lets go yesterday

只係買左1日 暫時覺得輕左少少 我發覺插住條cable用 會有d lag lag地

oh 咁即係一直都有送? I bought  ...
百萬傻炳 發表於 2012-8-1 22:52

唔係 .. 先前要我係舖到做promo到先有得送