[開箱] 小弟第一次買....青軸鍵盤,果然名不虛傳~~~

原本想買Ducky青軸有燈,始終不知道幾時有貨到。
做功課之前去討論區看一看有乜野好介紹。
見到魔鬼sir寫了cherry報告,只好試一試昨天放工去買一個回來是否值得~~~
http://www.hkepc.com/forum/viewt ... &extra=page%3D3

好啦~~今天回到公司換了,現在打緊文字寫報告關於講cherry青軸機械鍵盤,感覺來說果然名不虛傳,而且很舒服及順手......
又價錢唔貴喎.....$499的價錢去邊度搵呢.....
今次真的多謝地獄道的魔鬼sir寫了咁詳細.....
各位師兄,你中毒了嗎?!
各位....去看圖片吧.....

恭喜師兄發現機械鍵盤既好處

恭喜曬先啦,不過呢只中毒就............難D,不過入門都算係一個唔錯ge選擇啦~~

恭喜師兄發現機械鍵盤既好處
raisin 發表於 2012-8-2 09:46 AM

raisin師兄,是呀....非常值得。打字及做word不累了.....

恭喜曬先啦,不過呢只中毒就............難D,不過入門都算係一個唔錯ge選擇啦~~ ...
wonghoyat 發表於 2012-8-2 09:46 AM

說得0岩,好戲在後頭.....而且還會愈買愈高級~~~

說得0岩,好戲在後頭.....而且還會愈買愈高級~~~
森林之王 發表於 2012-8-2 09:50

係,會死完一隻又一隻,想停都難

係,會死完一隻又一隻,想停都難
wonghoyat 發表於 2012-8-2 09:52 AM

買了青軸後,想停都難~~下一步會買乜乜軸做白老鼠~~~哈哈~~~

恭喜恭喜~
青軸真係一個好好"聽"的軸XD
不過E隻個鍵帽咁矮....對我黎講好似怪怪地...
BTW,潛水咁多日,一上水就見到個開箱,哈哈
依家用NB果塊剪刀腳,都仲接受到

買了青軸後,想停都難~~下一步會買乜乜軸做白老鼠~~~哈哈~~~
森林之王 發表於 2012-8-2 09:58

買下買下,覺得無燈玩夠又會開始玩有燈...........真係有排玩~

恭喜恭喜~
青軸真係一個好好"聽"的軸XD
不過E隻個鍵帽咁矮....對我黎講好似怪怪地...
BTW,潛水咁多日,一上 ...
samlcy1997 發表於 2012-8-2 09:59

師兄邊部notebook?