[開箱] 仿filco牛皮真皮雙層手托 + mouse托

雖然唔係乜特別, 但都同各師兄分享下用後感

三條盒...裡面有4件, 一套係自用一套係幫家人買

100%(黑)x1 80%(白)x1 都係所謂仿filco原裝有高低層兩層既手托, 其次mouse托黑白各一

側睇高低位, 價錢係原裝三分一, 其實係因為原裝冇白色...如果原裝有白色我都考慮(佢依隻白係會易污...怕污的朋友勿揀白色)

用100%睇睇 請race仔蒞做個大小比較

kb位置...係比之前用單層既手托感覺更貼服....

用7-80% kb 仲可以托埋mouse 哈...

另外再睇下mouse托...

見到實物比睇圖大, 但原來都ok點郁都唔會走位

題外話...仲有買埋d唔"等洗野"

p.s 唔好意思, 我讀書少個人文法唔係太好, 如果我講野或打字有錯,大家難明,請別插太甘輕手d師兄...嘻嘻

用後感: 我比較喜歡依類型手托...可能我個人唔喜歡太林太軟, 但佢又唔硬 托住長時間 手都冇直接係枱咁累, 而且貼近kb位...底部同枱既吸吮力都唔錯 唔會好似d普通既咁容易郁來郁去走位, 唔吸汗唔怕積老泥....易清潔...(完畢 多謝比面收看)

其他師兄同類型手托分享關聯連結:
Snake49:
http://www.hkepc.com/forum/viewthread.php?tid=1828524
wonghoyat:
http://www.hkepc.com/forum/viewthread.php?tid=1833539
samlcy1997:
http://www.hkepc.com/forum/viewthread.php?tid=1833053

我的無聊不專業開箱文:
9) Plextor M5P 128GBx2 (Z77 Raid-0 簡測)
8) Bitfenix Prodigy Mini-ITX 黑色
7) Filco 輕中重三軸+白燈 MOD
6) 遲來的白色Eizo EV2335W
5) [小分享] Ducky PBT雷刻(倉頡碼鍵帽)
4) [小分享] 機械軸鍵盤減音膠圈
3) ARTISAN KAI.G3 紫電MID+仿SS固線器
2) 仿filco牛皮真皮雙層鍵盤+滑鼠手托
1) Filco Majestouch二代 87紅軸+淡彩鍵帽

始終我都係鍾意小牛皮個feel~~~

請問師兄第3幅圖右下角戈隻係SteelSeries Cord Holder?

呢個手托近排咁hit

呢個手托近排咁hit
raisin 發表於 2012-8-3 00:10

我自己買多左一條定制樣式37cm手托,但係仍然製造中

請問師兄第3幅圖右下角戈隻係SteelSeries Cord Holder?
prometheus 發表於 2-8-2012 23:49

我係另一個po到講佢

我係另一個po到講佢
惡魔城城主 發表於 2012-8-3 00:31

小弟都睇中左呢舊野!師兄快d開post

小弟都睇中左呢舊野!師兄快d開post
prometheus 發表於 3-8-2012 00:32

我覺得ok d野整齊d....出左po了

啡色最靚

你條有高低差GE幾有趣~
話說你都有買果4粒"固線器"啊....有咩用?
我依家放左係到,都唔知用黎做咩