[操作疑難] 想買部平平地有feeder嘅scanner Scan咗d A4 notes,有冇好建議?

我想買一部平平地嘅有Feeder嘅scanner去scan 起d A4 Notes,
一來做Backup
二來Scan起方便攞出來睇,又可以攞去iPad睇

不過我睇過p r i c e. c o m. h k,大部分都過3000蚊,
我想問下有冇師兄可以建議d 過咗氣,不過平平地,唔會不停食紙嘅scanner俾我?

另外,
睇過快X美果D,Scan to pdf要逐頁計錢,有冇d 鋪頭平平地Scan?

買部有 feeder 既 All-in-one printer 囉
不過啲 feeder 好 cheap

買部有 feeder 既 All-in-one printer 囉
14789 發表於 2014-7-7 00:20

+1
幾百蚊, 唔過千都大把

btw, Epson GT-1500 $2xxx, 如果你淘寶搵二手機500人仔搞掂

14789 發表於 2014-7-7 00:20

我有一部AIO,不過Feeder超慢,繼而經常食紙,實在Scan唔到。

去學校圖書館用下d 勁野啦
可以scan 完 email or 入去usb

另類選擇
淘寶大量fujitsu adf scanner, 幾百蚊就有, 又快

去學校圖書館用下d 勁野啦
可以scan 完 email or 入去usb
DarkHero 發表於 2014-7-8 01:10

已經入唔到圖書館了

另類選擇
淘寶大量fujitsu adf scanner, 幾百蚊就有, 又快
KinChungE 發表於 2014-7-8 02:28

淘寶d 電器產品好似好危險,黃金有冇d 平價選擇?

淘寶d 電器產品好似好危險,黃金有冇d 平價選擇?
dannyhinhk 發表於 2014-7-9 16:30

似樣既閒閒地2k+

有冇人知道有冇鋪頭可以Scan to PDF嫁??