求平價連供printer 推介

想買部連供printer ,要有scanner 供能,budget ~$500

連供 AIO $500只得垃圾型號
香港淨計買一set連供都要~$300

回覆 2# KinChungE

我對quality 要求唔高,所以垃圾型號都ok

回覆  KinChungE

我對quality 要求唔高,所以垃圾型號都ok
pk5052tk 發表於 2014-9-28 16:52

http://www.price.com.hk/product.php?p=160886

再拎去俾人改連供+~$300

用得連供,即係每日都會打印,而且個量唔少,呢D低階型號打印慢,clean head 慢(開機時,打印到一定數量時), 而且個scanner 超慢,打印效果反而唔會太差(尤其文字)。

仲有,因為呢D機唔預打印咁多數量,個paper feeder用到咁上吓就會有feed紙問題等等..

用得連供,即係每日都會打印,而且個量唔少,呢D低階型號打印慢,clean head 慢(開機時,打印到一定數量時), 而 ...
wyhui5124 發表於 2014-9-28 20:56

呢D低階機仲要係即棄式墨頭
未用哂連供D墨, 個頭已經開始唔妥

淘寶連供套裝好平,香港買到的也多是淘寶貨
而且淘寶有埋printer型號參考

via HKEPC Reader for TV

淘寶連供套裝好平,香港買到的也多是淘寶貨
而且淘寶有埋printer型號參考

via HKEPC Reader for TV ...
samuelsansan 發表於 2014-9-28 22:16

有液體, 唔係咁易淘翻香港

有液體, 唔係咁易淘翻香港
KinChungE 發表於 2014-9-28 23:31

D c hing話神州咩都運到

D c hing話神州咩都運到
samuelsansan 發表於 2014-9-29 12:00 AM

集運... 今時唔同往日啦...