[開箱] 【毒物注意】牛魔王UP225HS 18cm短線開箱

話說上網搵一條充電快嘅micro usb線,揾到magic-pro。。。
不過magic-pro居然係唔能夠過數據,所以無買。。。
然後揾到牛魔王短線,不過正價好貴,58元/18cm,好過去搶。。。
但係基於好奇心,都係買左一條,黃金剪星賣48蚊,所以就。。。(好想剁手!!!)
最初打算係嗰度試埋條線,就叫店員幫我開包裝,
但係唸真啲,咁有紀念價值嘅事,當然要自己做啦!
所以我叫停左店員。。。
帶到返屋企,即刻影幾張!

影完相,就係時候開箱!!!!!
有啲激動。。。。。

經過一番努力,終於打開左包裝!
又黎影番幾張!!!

牛魔王短線做工幾好,無毛刺,無花無爛。。。

跟住同小米短線黎一個比較。。。

小米短線:4.80V/1.84A

牛魔王短線:4.83V/1.87A

同小米短線嘅差距好小。。。不過包裝好豪華,usb頭仲要金光閃閃,不愧為48蚊嘅野。。。

開箱到此完畢,多謝觀看!

毒我唔到

回覆 2# 肥寶

哩個價錢差唔多可以買到兩條LG線,所以牛魔王唔系超值……
況且實際表現同小米短線差唔多,牛魔王頂多算係小米短線升級加強版(包裝特別加強 )……
肥寶師兄你都應該有唔少micro usb線啦,區區一個牛魔王,點會毒到你?

回覆 3# hk133

我一條20AWG USB 線走天涯

回覆 4# 肥寶

DIY?條線有幾長?
    抑或係買翻黎嘅?咩牌子?邊度買?過唔過到數據?
    最好可以影低send上黎,睇下實物……未用過20AWG嘅線,希望能夠一睹真容!

成本$1 …

想問有冇25cm買??

回覆 5# hk133

DIY

回覆 7# hokto

我望唔到剪星有賣25cm,不過可以肯定嘅係,25cm比18cm貴10蚊。。。自己去Y拍都可以揾到有人賣。。。

回覆 8# 肥寶

犀利!不過睇個樣好似好易爛咁wor。。。線短有時會唔係咁方便。。。