[開箱] $109【Kazer】背光機械式鍵盤-中伏篇

產品LINK
https://hk.deals.yahoo.com/hong-kong/offer/194122

拎貨見到個包裝咁已心知不妙

打開盒連說明書都無

咁叫機械軸??

未著燈

著燈後

著燈開關制

感想:要綠燈佢又俾左藍燈我,廢事去換。燈方面日頭開應該唔及夜晚鮮明,D軸我唔知講咩 ,但打字手感算好,而且D制唔硬幾順,整個KEYBOARD質地係滑身唔錯,整體來講呢個價錢算可以

仲以為係用國產廉價機械軸,點知都係薄膜

回覆 2# alexngai

我係咪可以告佢違反商品說明條例?

呢D貨淘仔幾十蚊有交易...

睇完ching 的開箱, 忽然覺得個ducky都仲頂得一陣, 唔使換住

之前見到, 我都想買來玩下.......仲已為咁平...好彩之後唔記得左件事

兩樣野黎..... 拎去退錢.

拎去退錢,唔肯退就商品說明條例侍候...

睇完之後有D五內翻滾,如果一心想買D "軸" 番黎而竟然係呢件 "寶物" 仲要唔係響淘寶直接買,真係即時吐血身亡!