[開箱] 日元跌:買入Realforce好時機

啱啱去左轉日本, 見啲Yen平忍唔住執左隻Realforce 87UB返黎, 然後再千辛萬苦響Bic Camera搵到隻掛左上牆做修飾既啡軸Majestouch 2 FKBN104M/EB2返黎.

放響屋企隻FKBN87M/EB2隔離

敗家價為
87UB: 18,800 Yen
FKBN104M/EB2: 12,191 Yen

另外FILCO Majestouch TenKeyPad FKB22MB減緊價, 只係3245 Yen.

各位師兄快d趁平去掃貨

啱啱去左轉日本, 見啲Yen平忍唔住執左隻Realforce 87UB返黎, 然後再千辛萬苦響Bic Camera搵到隻掛左上牆做 ...
ah_sim 發表於 20-11-2014 19:46

87UB咁平

我22000Yen左右入左HHKB

回覆 2# raisin

我都係見咁平先買,而家用緊filco都習慣左,本來無諗住轉
http://www.amazon.co.jp/dp/B00DO ... 2_159100282_TE_item

HHKB迫左少少,雖然我好鍾意~~

87UB平到

回覆  raisin

我都係見咁平先買,而家用緊filco都習慣左,本來無諗住轉

HHKB迫左少少,雖然我好鍾意~ ...
ah_sim 發表於 2014-11-20 21:40

請問ching,條link呢店係咪唔寄香港?有冇方法可以買到?謝謝

回覆 5# timothy2008

我係去日本個時買,應該唔寄overseas。你可以睇下有冇朋友近期去幫手帶。或者搵代購。

真係代理入貨都冇甘平