雙11淘左D CHEAP野KEYBOARD同MOUSE~

雙11淘左D KEYBOARD同MOUSE,用順豐集運送上門,星期四中午按出庫,點知撞正星期六唔送住宅?要星期一先收件,咁不如自取啦,重慳返十八蚊添(住附近,行去十分鐘左右),用WECHAT可CHECK住份貨,幾方便~

新買部NOTEBOOK係Y50,"扮電競NOTEBOOK,D KEYBOARD又學人APPLE...但一D都唔好打,平平地買個算最平果D機械軸,又見到steelseries d dead store(mouse同pad)幾平,買埋佢~加埋其它合六個ORDER,運費十幾蚊,好抵 ~

雙11淘左D KEYBOARD同MOUSE,用順豐集運送上門,請問送貨前有冇通知(電話SMS之類),唔係屋企無人點算? ...
juno9 發表於 2014-11-21 00:45

個人經驗,貨到會有電話通知及詢問那裡取貨是否需要送上門,送上門需付加收費...

個人經驗,貨到會有電話通知及詢問那裡取貨是否需要送上門,送上門需付加收費... ...
kwloli 發表於 2014-11-21 02:54

thanks a lot,即係俾左D運費未包送上門?

有C兄買左D 咩,我雙11買個D仲未出貸==

你11號買重未出貨?

juno9 發表於 2014-11-21 03:09

係呀,上門要再加錢

上門多數要加錢, 如遍遠地方可能仲貴d

juno9 發表於 2014-11-21 03:09

上門需加付加費...
最近費用加了,詳細看它官網~

上門需加付加費...
最近費用加了,詳細看它官網~
kwloli 發表於 21-11-2014 12:08

印像中商業區好似唔駛加?

其實可以簡便利店收發,我而家都係簡屋企樓下7仔,又唔洗捕係屋企等,24小時都有得拎,不過便利店要加多一個工作日,到之前會sms通知你拎得,順帶一提7仔原本係要收手續費10蚊,不過而家SF同7仔搞緊活動豁免左.